RAKENNUSPALVELU R. EKHOLM

Suunnitteletko remonttia? Aiotko rakennuttaa talon? Löysit oikeille nettisivuille.

Rakennuspalvelu R. Ekholm on urakoitsija, johon moni työn jäljestä tarkka asiakas luottaa varauksetta. Piirustukset toteutuvat, työn jälki on viimeisteltyä, aikataulut pitävät ja lasku on sitä mitä odotit. Referensseistä löydät kuvia kodeista, mökeistä ja pihoista, joita Rakennuspalvelu R. Ekholm on ollut tekemässä.

Rakennuspalvelu R. Ekholmin perusti Rauli Ekholm Turussa vuonna 1999. Siitä pitäen on puskaradio taannut täystyöllisyyden.

Rakennuspalvelu R. Ekholm tekee rakennusalan töitä perustuksista pintaremontteihin Turun seudulla ja Etelä-Suomessa. Koska hyvät yhteistyökumppanit ovat oleellinen osa urakoitsijan toimintaa, työskentelee Rauli yhteistyössä muun muassa veljiensä kanssa. Kaikki yhteistyökumppanit löydät täältä.

Uudisrakentaminen

Oletpa hankkimassa talopakettia tai rakennuttamassa uniikkitaloa, voit antaa Rakennuspalvelu R. Ekholmin haltuun koko projektin perustusten kaivamisesta loppusiivoukseen. Hinta on kilpailukykyinen ja lopputulos usein vielä enemmän. Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme ja heidän persoonallisiin koteihinsa, pihoihinsa sekä kesäpaikkoihinsa tästä.

Remontointi ja saneeraus

Ajattelitko yhdistää saunan ja kylppärin? Tahdotko avartaa huoneita seiniä purkamalla, laittaa keittiön kerralla kuntoon tai pistää pintamateriaalit uuteen uskoon?

Oli remonttitarpeesi mikä tahansa, ota yhteyttä ja kysy tarjousta. Tulen mielelläni paikan päälle katsomaan, kunhan asut kohtuuetäisyydellä Turusta.

Otamme mielellämme vastaan myös isomman urakan, esimerkiksi kokonaisen vanhan talon saneerauksen tai asunnon laajennuksen vintille tai kellariin.

Perinnerakentaminen kuuluu Raulin erikoisosaamiseen. Talo ilman muovia on sekä ekologinen että hengittävä.

Rakennuspalvelu R.Ekholm | Lipinnenä 3, 21410 VANHALINNA | P 0400 968 684 | Y-tunnus: 1519380-2 | rauli.ekholm@rakennusekholm.fi